Отторе на гредата е само тази букса?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Датчик за отворен/затворен преден капак?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеОтторе на гредата е само тази букса?
Някъде отдолу на гредата трябва да се намира. Нека колегите с оригинална аларма да покажат къде стои точно буксата, за да видиш дали я имаш при теб налична.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от ddextar Покажи съобщениеПо скоро е това156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Тази букса и датчик не ги пипайте, за еърбега са и се задействат при удар отпред !!!
Буксата която е при мен се намира на гредата под левия фар с около 0.5м кабелче. Буксата е женска с 2 пина.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеБуксата която е при мен се намира на гредата под левия фар с около 0.5м кабелче. Буксата е женска с 2 пина.Last edited by undy; d.m.y г., 13:11.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеТази букса и датчик не ги пипайте, за еърбега са и се задействат при удар отпред !!!
Буксата която е при мен се намира на гредата под левия фар с около 0.5м кабелче. Буксата е женска с 2 пина.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Виж в снопа къде отиват кабелите на левия фар, там отива при мен въпросната букса, НО не мога да кажа дали със сигурност е за предния капак. Нямам фабрична аларма, само някаква свободна букса която отговаря на описанието.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНай лесно е да се провери откъм боди компютъра, дали има окабеляване за въпросния датчик (контакт) на бравата за капака.
Конектор "B" пин 24. Проводникът би трябвало да е бял със сива ивица.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеИма кабел на пин 24
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе е излишно и да премериш напрежението спрямо шаси на въпросния кабел при затворен и отворен капак. Би трябвало да е 0 при затворен и нещо си при отворен. Да не се окаже, че е излишно да търсиш напред.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеНо ако няма окабеляване до бравата?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе е излишно и да премериш напрежението спрямо шаси на въпросния кабел при затворен и отворен капак. Би трябвало да е 0 при затворен и нещо си при отворен. Да не се окаже, че е излишно да търсиш напред.
Аз лично бих боцнал кабела с една игла (да не нарушавам изолацията). Бих измерил моментното състояние дали има +12в, за всеки случай. Ако няма нищо, то подавам му една маса и гледам дали ще се "затвори" капака на дисплея.
п.п. Макар, че логиката по принцип е обратна - с маса да се появява индикация за отворен капак, но пък излиза, че с липса на бутона, реално липса на маса, то излиза символа за отворен капак.Last edited by BO; d.m.y г., 09:40.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
Comment